{0} reviews | Schrijf review

Sala Thai 3
Gent - Over SALA THAI 3 RESTAURANT

Hooiaard 5
9000 Gent

09 233 14 63
     
Banner

Sala Thai 3, heerlijk genieten van de onvervalste Thaise keuken

Authentieke waarde
De Thaise keuken combineert de beste smaken van alle Aziatische landen. Niet voor niets bekoort haar uitgebreide smaakpalet zoveel mensen in de hele wereld. Pikant, zoet of romig, bij Sala Thai 3 vindt u altijd een gerecht dat uw zinnen streelt. Bovendien is elke schotel kraakvers.

 

Gezellig tafelen
Van Thais eten geniet u nog meer met vrienden en familie. Samen ontdekt u het rijke aanbod van onze keuken. U schuift uw voeten gezellig onder de tafel, en wij verwennen u met verrassende menu’s vol variatie en kleur. Heerlijk om met elkaar te delen!

 

Lekker à la carte
Eet u liever van de kaart? Dan bent u bij Sala Thai 3 met uw neus in de boter gevallen. We hebben een prachtig assortiment van frisse, tropische en kleurige gerechten. En dankzij de authentieke bereiding, is elke schotel op en top voedzaam. Kies uit een ruim aanbod van voorgerechten en soepen, vis- en vleesgerechten of vegetarische schotels.

 

Hartje Gent
Nog een troef van Sala Thai 3? U vindt ons in het mooie historische hart van Gent. In de Hooiaard 5 bevindt u zich op een steenworp van het Gravensteen, de Vrijdagmarkt én de Korenmarkt. Tijdens de zomer profiteert u trouwens ook van ons fijn terrasje. Er staat alvast een fris Singha-biertje voor u klaar!

 

Bezoek Sala Thai 3 en ontdek onze waaier aan heerlijke zaligheden.

 Bereken route

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review